Spalatoria noastra este dotata cu utilaje tehnologice de ultima generatie aranjate in flux bine organizat si stabilit. Intreg procesul este caracterizat de usurinta in exploatare, el fiind utilizat de femei in fiecare etapa. Procesul asigura indepartarea prafului, petelor, bacteriilor, microbilor si al oricaror microorganisme.

Desprafuirea

In prima etapa se elimina tot praful, bacteriile si acarienii din fibrele covoarelor. Un plus de sanatate tie si familiei tale.

Spalarea profesionala

Cu ajutorul utilajelor moderne si a solutiilor de spalare profesionala inlaturam cele mai pretentioase pete si asiguram prospetimea culorior si integritatea fibrelor.

Stoarcerea

Cu ajutorul unui utilaj de centrifugare se elimina apa din covoare si mochete. Intr-un timp scurt fibrele sunt uscate si pastreaza un parfum placut, natural.

Uscare profesionala

Cu ajutorul utilajelor profesionale se elimina ultimele urme de umiditate si se pastreaza culoriile vii ale covoarelor. NU uscam covoarele la soare sau in atmosfera naturala! Uscarea se face in spatii ventilate, incalzite si cu umiditatea controlata!

Finisare profesionala

In ultima etapa, covoarele si mochetele sunt periate automat pentru eliminarea ultimelor scame sau a parului animalelor de companie.

Tarife

7 lei / m.p. daca ne aduceti dumneavoastra covorul la Spalatorie in Parcul Metrom

10 lei / m.p. daca il PRELUAM si il RETURNAM la domiciliu dumneavoastra

PUNCT DE LUCRU CU PUBLICUL

Parcul Industrial Metrom
(intrarea pe poarta 1 de langa biserica urmand indicatoarele)

Luni - Vineri: 11.00 - 18.00

Sambata: Inchis

Comenzi la telefon pentru preluare covoare de acasa:

0758 888 608

0747 069 044

0740 854 761

0740 304 634

Luni - Vineri 09.00 - 18.00

telefon 0758 888 608

Toggle Bar